Безплатна доставка над 99.00лв.

✨✨✨Околоочен серум Calinachi✨✨✨

(Тук също няма да навлизам в подробности за състав и технологии, защото Radostina Manolova и Мария Петрова са се погрижили за това. В групата има препратки към техните страхотни ревюта.)
Околоочният серум е при мен от около месец и започнах да го използвам веднага, щом пристигна. Даже трябва да отбележа, че доста го чаках и отлагах покупката на такъв продукт, докато не излезе този.
Кожата на околоочния ми контур е суха и тънка. Нямам проблем с торбички или тъмни кръгове, само понякога следи от недоспиване заради малката хала, която вече познавате🤭.
Имам бръчки и фини линии, които са нормални за възрастта ми и си ги приемам, но това не значи, че ги обичам😉.
✨Аромат и консистенция:
Вече сте видели текстурата, но все пак- гелообразна и лека е, абсорбира се лесно и веднага, не лепне и не е мазен. Има си типичния аромат на продуктите за лице на Calinachi, който обожавам- парфюмен, луксозен и елегантен.
✨Апликация и усещане:
Използвам го всеки ден- сутрин и вечер. Говорили сме с вас доста пъти за това, че според мен колкото и богат и достатъчен да е един серум (било то околоочен или за лице), е хубаво да бъде запечатан с крем. Цялата влага и грижа, която той доставя, се задържат до измиване на лицето, ако върху него се постави крем. В момента аз ползвам два крема върху серума- този на Heimish с морски колаген вечер, защото е много плътен и богат и е идеален за през нощта и Glow околоочен крем на RumiCosmetics, за който обещавам да ви разкажа скоро.
Има и моменти, в които много бързам. Тогава оставам само по серум и кожата никак не се чувства ощетена от това- абсолютно комфортен е сам по себе си. Но за да извлека пълната полза от него, предпочитам да го “затворя” в кожата с крем.
✨Резултати:
За един месец мога да кажа, че усещам кожата на околоочния контур по- плътна и сочна. Това е нещо изключително важно и от съществено значение за това колко видими са бръчките и фините линии. Не са изчезнали като с магическа пръчка, няма и да стане. Но са загладени, не така дълбоки и не така осезаеми, а това е кратко време. Вярвам, че в по- дългосрочен план няма да има толкова нови. Плътността и текстурата на кожата са ми главен приоритет и серумът определено ми е съюзник в тази посока.
В грижата за лице също си имам големи фаворите- това са маските и нощният крем. Обещала съм си, че ще пробвам останалите маски и дневния с анти- ейдж ефект.
Спирам тук, за да не ви отегчавам и защото разбрах, че повече харесвате по- кратките текстове, макар че мога много още да говоря за Calinachi.
*Моля, обърнете внимание, че споделям личен опит и резултати. Не ви ангажирам, не ви натрапвам мнение и впечатления и не твърдя, че всички трябва да мислите като мен. Само споделям🤗
Enjoy And Shine✨✨✨
Оля Маркова
BEAUTY BOX
Линк към оригиналната публикация тук.