Beauty Rituals – Серум за околоочния контур

Здравейте,
много се вълнувам, че ще мога да ви споделя мнение за един нов продукт🧴. Знаете и сте чували вече много за CALINACHI 🥰. Те са един от малкото български брандове🤍💚❤️, който освен да създават страхотен и работещ продукт, влагат и изключително много любов👨‍👩‍👧‍👧. Винаги откликващи на въпроси, можете да си поговорите много приятно с тях🗣️ и да получите правилния съвет. Знаете, че те държат на чистия състав и натурални продукти🌱. Всеки техен продукт съдържа съставка, която е уникална и работеща. А визията на продуктите, далеч не отстъпва✨. Толкова семпла и същевременно стилна и абсолютен лукс. Днеска обаче, ще се средоточа върху най-новия им продукт – околоочен серум👁️.
⚜️ Визията на шишето е много хубава, мъничка, стилна и компактна. Определено се превръща в бижу на всяка една тоалетка💎. Като плюс за мен е че накрайника може да се заключва и спокойно да го оставя, без да се тревожа, че ще се докопа от малки ръчички👶. Освен това лесно може да се дозира какво количество от продукта да се сложи, но за мен една помпичка е достатъчна. Също няма как да се замърси продукта, понеже помпичката избутва продукта навън и не влиза въздух при серума. А диаманта в короната тук го завършва металната шпатула👑 Която лесно разнася серума. Благодарение на нея може да се правят масажи на околоочния контур и същото така може да се охлади в хладилника, като знам че студеното много добре се отразява на подпухнали очи и ги облекчава.

⚜️ Консистенцията на серума е много лека, нежна и прозрачна или както се казва – чиста като момина сълза💧. Има много лек аромат, типичен за продуктите на Calinachi🥰. Убедена съм, че техните продукти само по миризмата мога да ги позная, но е много лека и ненатрапчива. Серума има плътна консистенция, но е много нежен, след като се разнесе по кожата става много мека, знаете че зоната около очите е тънка и има нужда от овлажняване, а този серум определено знае как да нахрани кожата. Толкова е лек, че може спокойно да се ползва с пачове 🧖, докато си вършите нещо друго. Ако сте като мен все да бързате по задачи, определено тези мигове ще са ви нужни и тук е важно да им се насладим с точния продукт.
Ключовите съставки са изключително интересни. Като всички останали продукти на Calinachi имат звездни съставки✨, които като се комбинират създават един уникален продукт. И защото вече няколко пъти им съм се доверявала, нямаше как и сега да не го направя.
⚜️Leontopod Stems GX™ – стволови клетки от Еделвайс🌱 – обогатен с най-високи нива на леонтоподова киселина . Смятам, че всеки е запознат с това уникално цвете💮, което благодарение на антиоксидантните си свойства оцелява и разцъфва в екстремни условия🏔️. Тази киселина е може би най-добрият антиоксидант, който може да срещнете. Функцията на тази съставка е да предпази кожата от свободните радикали☄️ и да защити кожата🛡️, да намали появата на бръчки и предотвратява загубата на колаген. Стволовите клетки имат функцията да се регенерират, техния биоактивен отговор е да осигури силен ефект против стареенето🧪. Този вид имат функцията да стягат кожата и да предотвратят появата на бръчки. Сама по себе си стволовата клетка е толкова чиста и идеална🧬, че успява да се справи с повечето проблеми за който се ползва.

⚜️Sens’Hyal™ на Givaudan – Хидратира в дълбочина💦, укрепва кожната бариера, съдейства за намаляване на бръчките и фините линии. Противопоставя се на процесите на стареене и отпускане на кожата. Тук се съдържа и хиалурон💦. който всички знаем, че чудесно хидратира и овлажнява кожата. Тази съставка е винаги добре дошла във всеки продукт. Също изсветлява кожата, така че тъмните кръгове на очите ще намалеят
⚜️AMEYEZING™ на Sederma- е идеалният начин за възстановяване и облекчаване на кожата на околоочния контур от сухота и опъване🏜️. Ameyezing™, екологично проектирана активна съставка, помага за стягане и озаряване на околоочния контур, докато Lipexel™ осигурява оптимална хидратация⛲. Предназначен да намали тъмните кръгове и подпухналостта под очите. Тази съставка е наистина страхотна, защото предпазва горния клепач от увисване🛬.
Останалите две ключови съставки са Хиалуронова киселина💧 и Витамин Ц🍋 – за тях предполагам, че всички знаем, защото често присъстват в продуктите. А и като цяло мисля, че доста хора ползват хиалуроновата киселина, за добрата хидратация. Витамин Ц има страхотен озаряващ ефект✨ и премахва тъмните кръгове.
Това е звездния състав в най- кратко казано. Това са основните неща за да запаля интереса във вас и вие да потърсите още информация🧑‍💻. Не съм фен на обяснителните постове, не за друго, но ако един продукт е интересен, да го разгледате по-детайлно и да прецените дали би бил подходящ за вас🎁.
И както ви споделих от скоро го ползвам, за да се види ефект със сигурност е нужно доста време и поне няколко опаковки🧴. Според мен продукта е идеален за мен, защото на тази крехка вече възраст🤭 започват да се появяват първите малки линии и бръчици. А серума би забавил този процес🥰. Също и увисването на клепача, което е чудесно🤗. Естествено няма как да ни обещаят, че тези процеси ще се предотвратят от серума, но дори и да се забавят малко си е от голяма полза🥳.
Когато го взех и веднага го отворих, но понеже вече бях на вън нямаше как да слагам по очите, за това сложих на ръката. След него кожата стана страхотна. Гладка и мека🍃, а и същевременно и хидратирана💧. Спокойно мога да каже, че стана копринено нежна💮. Сега го нанасям и сутрин и вечер и кожата е много приятна, хидратирана и мека. Въпреки, че знам, че не трябва да се пипа лицето😌, когато нанасям продукт за маскимално да преценя, че има страхотно усещане си позволявам да го пипам🤷. За да мога и да споделя реално мнение за усещането.

Beauty Rituals
Линк към оригиналната публикация тук.