Ефективно решение срещу КОСОПАД – Серум с Procapil 4%

Ефективно решение срещу КОСОПАД – Серум с Procapil 4%

Calinachi Cosmetics сме семейна компания, която с много любов и грижа създава всеки свой продукт. За разработването на формулите използваме патенти на водещи лаборатории в света. Създаваме работещи продукти с оптимални концентрации на активните съставки. Всяка стъпка по пътя правим с много любов и в името на  най- святото за нас. Затова и всичко е изпипано до най- малкия детайл.

Sederma –  Водеща лаборатория и световен доставчик на козметични активни съставки

Повечето от тях са патентовани в световен мащаб. С почти 60-годишен опит в областта, Sederma е специалист по козметични съставки в постоянно изследване на иновативни концепции и съставки с доказана ефикасност . Sederma разработи уникална гама от повече от 140 биоактивни съставки, с доказана ефикасност за грижа за косата и скалпа, както и грижа за кожата, козметика за оцветяване и грижа за тялото (против стареене, овлажняване, контрол на себума и др). Екипите на Sederma непрекъснато правят иновации в биотехнологиите , молекулярния синтез , растителната екстракция и растителните клетъчни култури.

Как действа Procapil TM

Прокапилът е нова и революционна формула, разработена в лабораториите на Sederma, която спомага за укрепването на косата и предотвратяването на загубата и по естествен начин. Тайната се крие в двете му мощни функции. Първата функция улеснява комуникацията на клетките и задържа тези клетки заедно, за да предотврати ефектите на DHT. ДХТ означава Дихидротестостерон – това е химическо производно на тестостерон, което играе основна роля в косопада и при мъжете и жените. Образува се, когато метаболизмът на андрогена взаимодейства с ензим, наречен 5-алфаредуктаза. Когато ДХТ достигне дермалните клетки, които се делят и диференцират, за да образуват нови космени фоликули, това пречи на усвояването на основните хранителни вещества за здрава коса. За щастие, с научни подобрения, прокапил значително намалява ефекта на DHT върху космените фоликули.

Втората функция увеличава притока на кръв в скалпа, което позволява на косата да бъде добре подхранена и води до удебеляване на тънката и гладуваща коса. Проведени са многобройни клинични проучвания и са получени резултати са удивителни. Скоростта на митоза на клетките се увеличава само след 2 седмици, което ясно показва повишена клетъчна пролиферация. Прокапилът активира редица гени, които са отговорни за възстановяването на тъкани, което доказва, че притежава регенеративен ефект и защитава косата. Стимулира растежа на нова по- здрава и по- плътна коса.

Най- желаният продукт на Calinachi в грижа за косата и скалпа

Откакто създадохме нашият семеен бранд успяхме да помогнем на много хора да овладеят косопада, да се погрижат за състоянието на скала си, да стимулират растежа на здрава и жизнена коса.

Основните предизвикателства, пред които се изправихме бяха:

• Да създадем продукт, който да дава бързи и трайни резултати
• Да създадем продукт, който не е агресивен
• Да създадем формула, която не утежнява

С усилия и в следствие на много тестове успяхме и създадохме Серум с Прокатил (концентрация 4%), работеща формула, която включва в състава си още:

Кофеин– Ревитализира косата и ускорява растежа. Подобрява клетъчното хранене на фоликулите. Подобрява кръвообращението.

Екстракт див кестен– балансира функцията на мастните жлези. Заздравява косъма. Премахва излишния себум и укрепва косата.

Хиалуронова киселина– подобрява състоянието на скалпа, като хидратира в дълбочина. Хиалуроновата киселина има способността да задържа вода над 1000 пъти повече от собственото си тегло.

Комплекс от витамини А/Е/F – Витамин А регулира производството на себум. Витамин Е има антиоксидантни свойства, подобрява кръвообращението в скалпа, насърчава растежа на косата и предотвратява увреждането от свободните радикали. Витамин F помага за подхранването на скалпа и космените фоликули, поддържайки косата здрава и силна. Заедно тези витамини могат да помогнат за предотвратяване на косопад, да насърчат растежа на косата и да подобрят цялостното здраве и външен вид на косата.

Екстракт от бръшлян– Укрепва косата и подхранва скалпа. Ускорява растежа на косата, подпомага възстановяването на увредените участъци. Укрепва корена и косъма и придава блясък. Бързо възстановява еластичността и здравината.

Обратната връзка не закъсня

Проблемите с косопада, чувствителния скалп и омазняването са наистина големи и повсеместни, Прокапилът се оказа по-добро средство отколкото смятахме първоначално. В крайна сметка отзивите от клиенти са най- важната атестацията за качеството не един продукт.

Изненадата на Calinachi

След като разпродадохме продукта, оставихме много недоволни клиенти, които искаха да закупят пак продукта, но той не беше наличен. Няколко пъти оставахме без наличности, поради огромното търсене! Отново произведохме количества от най-желания продукт за скалп и коса на Calinachi. Серумът с Прокапил, ефективно решение в борбата с косопада, е отново наличен и може да го тествате още сега.

Ние ценим клиентите си и тяхното време, така че, ако си стигнал/а чак дотук и си прочел/а за нашия продукт, ще се радваме да те зарадваме с цели 20% отстъпка от първата ти поръчка от нашия семеен бранд – с промо код: 1FIRST20

Всички наши продукти, можете да намерите тук.

Share this post

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Максимален размер на файл за качване: 5 MB. Може да качите: изображение. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop files here