Безплатна доставка над 99.00лв.

Въпроси към Околоочние Серум

Серумът може да се използва и самостоятелно, може да бъде включен и като стъпка в по- дълга рутина, съответно да бъде запечатан с подходящ дневен или нощем крем.
Серумът съдържа витаминн С. Ако използвате ретинол вечер, серумът можете да включите в сутрешната си рутина.
Да, серумът е подходящ и за най- чувствителната кожа. Съставен е само от натурални съставки, които не предизвикват дразнене.
Използването на продукта е в няколко лесни стъпки. Стъпка 1 Подгответе кожата си, като я почистите и хидратирате с Мицеларният мист на CALINACHI Cosmetics или подходяща вода/мист на друг производител. Стъпка 2 Активирайте флакона, чрез няколко натиска, докато започне да излиза от серумът. Натиснете нежно за точно дозиране. Стъпка 3 Нанесете достатъчно количество от серума с мекото на пръста или с апликатора, като леко масажирате. Около 1/2 грахово зърно. Разнесете в зоната около очите, посредствум метализиранта шпатулка от комплекта. Посоката е от вътрешният край на окото към външния.  Можете да нанасяте сутрин или вечер. Има чудесен резултат и в зоната на устните.
Околоочният серум на CALINACHI, е с изчистено 100 % натурално съдържание. Подходящ и за чувствителна кожа. Може да се използва сутрин или вечер.