Безплатна доставка над 99.00лв.
Да, във формулата няма силикони.
Когато използвате маската като терапия за скалп е добре да запечатате дължините с лек балсам, като този на Calinachi, или друг подходящ хидратиращ продукт.
Маската е с изключително богата формула, в чийто състав са включени и подходящи масла. Преуш терапия с допълнителни масла може да утежни вида на косата.
За максимален ефект, комбинирайте с шампоаните на Calinachi. Те са нежни и щадящи. Не съдържат силикони, силфати и парабени. Можете да я комбинирате и с протеинов, и с хидратиращ шампоан, в зависимост от нуждата на косата и скалпа.
Маската можете да използвате на всяко измиване. Важно е да можете да определите правилно дали косата в дадения момент има нужда от протеин или хидратация. При балансирани коси можете да коминирате ефективни и протеин и хидратация.
Вариант 1: Нанася се на добре почистени с шампоан скалп и коса. За максимален ефект, комбинирайте с шампоаните на Calinachi. Необходимото количество маска, нанесете първо в скалпа, като масажирате нежно с мекото на пръстите или с масажор за скалп в рамките на 2-3 минути. Стойте с маската в корена в продължение на 10-15 минути, след което разнесете по дължините и довате количество според нуждата. Стойте така още 5-6 минути и изплакнете обилно с топла (не гореща) вода. Вариант 2: Можете да използвате маската и като преоуш терапия. За целта на влажен скалп нанесете необходимото количество от продукта, като масажирате с мекото на пръстите или с помощта на масажор за скалп. Стойте така в продължение на 20-30 минути, след което изплакнете с вода и измийте с шампоан. Дължините можете да запечатате с лек балсам, като този на Calinachi.