Безплатна доставка над 99.00лв.
Да, серумът можете да нанесете и на леко влажна коса.
Не, серумът не утежнева и не предизвиква омазняване на скалпа, тък като е воден разтвор. Напротив, при регулярна употреба спомага за регулиране на омазняването.
Серумът е препоръчително да се използва ежедневно докато се борите с активен косопад или желаете да стимулирате растеж на нова по- здава и по-плътна кса. Ако го ползвате като превенция или като грижа за скалпа, можете да го използвате веднъж на 2-3 дни. Когато позвате и маските на Calinachi против косопад с Procapil, можете в дните, когата ползвате маската да не слагате от серума.
Препоръчителна употреба минимум 2 месеца. Първите резултати идват, след първите две седмици на употреба. След месец се забелязва растежа на нова коса.

Стъпка 1: Отворете флакона и натиснете веднъж помпата на пипетата. Вече имате необходимото количество серум за едно нанасяне.

Стъпка 2: С помощта на пипетата нанесете по няколко капки на различни места, директно на скалпа.

Стъпка 3: Масажирайте с мекото на пръстите или с масажор за скалп в рамките на 2-3 минути. Подходящ за ежедневна употреба. Препоръчително е да се ползва вечер 15-20 минути преди лягане. Не утежнява.