Безплатна доставка над 99.00лв.
Да, във формулата няма силикони.
Важно е да се определи нуждата на косата правилно. Дали в момента имате нужда от протеин или ходратация, или пък косата е добре балансирана. При нужда от протеин: Протеинов шампоан с протеинова маска При нужда от хидратация: Хидратиращ шампоан с хидратираща маска При балансирана коса: Редувате протеин и хидратация. Можете да комбинирате също така протеинов шампоан с хидратираща маска или обратното.  
Да, шампоанът е подходящ на честа употреба. Формулата е без сулфати, без силикони и без парабени, което го прави подходящ за честа употреба.
Това е напълно характерно за безсулфатните шампоани. Естествените пенители не дават голямо количество пяна, това не означва, че не почистват добре.
Необходимото количество е това, което стига на измиете добре скалпа. При миенето на косата, съсредоточете услията в измиването на скалпа, дължините се почистват от стичащата се пяна.
Намокрете обилно косата и нанесете необходимото количество шампоан в корена, като масажирате с мекото на пръстите или с помощта на масажор за скалп е в рамките на 2-3 минути, след което изплакнете обилно с топла (не гореща) вода. При необходимост повторете. Завършете с маска за коса и скалп или балсам на Calinachi за цялостна грижа.
*При безсулфатните шампоани е добре да разредите предварително 1:1 с вода за да активирате пенителите.