ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО

сертифицирани продукти

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

за поръчки над 90 лв.

ПЪЛНО СЪДЕЙСТВИЕ

ще ви помогнем за вашия избор

За продуктите Calinachi България

Calinachi е нова на пазара българска марка. Качеството на продуктите и визията на опаковките дават заявка за нещо различно. Продукт с високи стандарти, който държи на всеки детайл, от уникалните натурални формули, даващи резултат по естествен начин,  до най – малкият детайл във външния вид на опаковките. Високото качество без никакъв компромис е нашата гаранция за добри резултати. 

Calinachi са продукти специализирани в грижата за кожата и косата. Серията от продукти на Calinachi могат да задоволят потребностите и на хората с най- чувствителната кожа или много увредена коса. Благодарение на опита, направените проучвания в областта и подбора на най- качествените суровини и материали, осигуряваме много високо качество и дълготраен ефект в борбата с конкретни проблеми на косата, като косопад, накъсана и силно изтощена коса и на кожата, като пигментация, бръчки, дехидратация и акне.  

Всички продукти с марката Calinachi са с формули максимално близки до природата, избягвайки съдържанието на консерванти, оцветители, петролни продукти и алкохоли. Същевременно не съдържат агресивни към кожата и косата киселини. Това са алтернативни, натурални продукти, които щадят здравето и постигат дълготрайни резултати. 

За да можем да гарантираме крайния резултат и да успяваме да задоволим вашите нужди използваме масла и материали произведени в Франция, Италия, България и работим само с оторизирани дистрибутори в областта. 

Calinachi е висок клас козметика, която действа на клетъчно ниво и има дълготраен ефект.

Срокът на годност на продуктите се държи под строг контрол и се следи постоянно.

За екипа 

Зад Calinachi стои екип от силно мотивирани и енергични професионалисти, чиято цел е да поддържа усмивката Ви всеки ден. Следим тенденциите, образоваме се непрестанно и търсим нови начини да подобряваме продуктите си. 

Пожелаваме Ви вълнуващо пътешествие по пътя към Красотата! 

НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ

супер формули

Всички продукти са натурални, с внимателно подбрани съставки. Високоефективни формули с изключително бързи резултати.

ПО-ДОБЪР ЖИВОТ

красота и хармония

Перфектна грижа за красотата на външния вид, виталността и хармонията на тялото. Нашите продукти подобряват качеството на живот!

ФОКУС И ОТГОВОРНОСТ

към вашите нужди

Продуктите с марка Calinachi са създадени с любов и и висока прецизност, за да бъдат винаги вашият правилен избор!
ПОСЛЕДНИ ПУБЛИКАЦИИ

Съвети за красива коса през есента и зимата

Както природата има своите годишни времена, така и косата има своя жизнен цикъл и преминава през различни фази. Това... Виж Още

Как да се погрижим за кожата на лицето си след 35?

Как да се погрижим за кожата на лицето си след 35?     Стареенето е естествен за всички живи организми процес.... Виж Още

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share